aistillinen hieronta erotiikkaliike helsinki

ja rituaaleja, rumpumatkoja, Sexsibility-valmennusta, hengitystä, tanssia ja leikkiä sekä pyhiä piirejä. Hoito voi sisältä myös yoni-hierontaa. Herätä aistillisuutesi ja alkukantainen voimasi. Anna rakkauden ohjata elämäsi. By the use of the awaken energies. Tarjoan tantra hieronta Helsink i, Tukholmassa ja Oslossa.

Tantra hieronta: Aistillinen hieronta erotiikkaliike helsinki

Avaa enemmän tilaa seksuaalisuudelle ja henkisyydelle. Työskentelen niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa. All the senses are pampered during this wonderful experience. Miten saan yhteyden elinvoimaani? Salli seksuaalisuuden olla parantava voima elämässäsi, joka antaa sinulle voimaa ilmentä sitä elämä ja maailmaa, jossa haluat elä rakkaudentäyteistä elämä! Novalis, tantric Massage is a beautiful way to relax profoundly and to unite body, mind and soul into a harmonious whole. Yoni-hieronta: naisellisuuden temppeli kaikkein pyhin. Anna kohdun ilon virrata. Aistillinen koko kehon tantra hieronta, joka parantaa suhdettasi omaan seksuaalisuuteesi ja avaa tien naiselliseen voimaasi.

Tantra, helsinki, Tantrahieronta: Aistillinen hieronta erotiikkaliike helsinki

Hoito voi auttaa sinua tuntemaan paremmin, mitä todella merkitsee olla nainen. Anna nesteidesi ja energiasi virrata ja nauti siitä, mitä elämä sinulle tarjoaa. The Tantric Massage is done in an exquisitely beautiful atmosphere where everyone can feel comfortable and safe. Tarkoitukseni on auttaa sinua tuntemaan tervettä itsekunnioitusta ja rakkautta itseäsi kohtaan. Pästä Shaktin voima vapaaksi, oma naisellinen voimasi, raaka ikiaikainen  voimasi, joka virtaa sielusi syvyyksistä ja Äiti Maasta.

Lotus - Massage: Aistillinen hieronta erotiikkaliike helsinki

Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistän valmennusta, tantra hieronta ja shamanistista hoitamista. Anna tämän liekin ravita rakkautta sydämessäsi ja nostattaa henkesi ekstaattisiin korkeuksiin. Through the techniques we are using all the different areas of the body are energized, the massage being thus profoundly relaxing, rejuvenating and energizing. Salli itsesi olla samanaikaisesti sekä pehmeä, avoin ja vastaanottavainen että voimallinen ja vahva. Sen voi auttaa sinua vapautumaan tunnelukoista, kuten syyllisyydestä ja häpeästä tai vanhoista käytösmalleista, jotka eivät palvele sinua enä. Kuinka voit ilmentä henkisyyttä jokapäiväisessä elämässäsi? Our massage awakens sensitivity in the whole body, making both men and women to experience high levels of well-being. There is but one temple in the Universe, and that is the human body. Ovet sisimpän avautuvat, kun aika on kypsä ja kunnioitus on läsnä. Haluan auttaa sinua avamaan sydämesi, jotta voisit kokea enemmän rakkautta elämässäsi. aistillinen hieronta erotiikkaliike helsinki